slobodnadalmacija – Ove smo godine cilo brdo probili da bismo dobili božićno selo iz najlipše bajke, a lampice smo postavljali 2,5 miseca, ima ih dva milijuna i 300 tisuća

Bager je Lučićima trebao da probije brdo. A probijeno brdo im je trebalo kako bi dobili još nekoliko stotina metara šetnice. Ne znamo točno koliko jer Tiho metar ne upotrebljava, lampice su, naime, njegova mjerna jedinica.

– A šta ću kad je tako, sve nan je u lampicama. Za ovu novu šetnicu mogu samo reć da smo, kako bi je osvitlili, potrošili osan kolutova svjetleće gume, a kako svaki kolut ima sto metara, onda i šetnica ima najmanje 800 metara – broji Tiho.

Svijetle Lučići od sreće, pogledajte ih samo na fotografijama, kao da su i sami dio koreografije božićne bajke u Docu Gornjem.

– Skoro da i jesmo jer nije ovo posao od jednoga dana – govori Tiho.

https://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split-zupanija/clanak/id/635654/nasi-reporteri-prvi-su-usli-u-caroliju-u-docu-gornjem-39ove-smo-godine-cilo-brdo-probili-da-bismo-dobili-bozicno-selo-iz-najlipse-bajke-a-lampice-smo-postavljali-25-miseca-ima-ih-dva-milijuna-i-300-tisuca39

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *